EUR: 326,49 Ft
CHF: 280,37 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Belföld

A nap képe: Lángoló harcosok

Egy imitált szituációban Molotov-koktélt dobtak a katonák közé a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 19. váltása állományának zárógyakorlatán az 5. Bocskai István Lövészdandár Vay Ádám Kiképző Bázisán Hajdúhadházon.

A magyar katonák a NATO-parancsnokság alatt működő nemzetközi békefenntartó haderő részét képezik, feladatuk a rend és a biztonság fenntartása.

/Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • A kormány folytatja az oktatási reformokat

    A kormány folytatja az oktatási reformokat

    “Csökkentjük a tanulók, a pedagógusok terheit, megvalósul az intézmények nagyobb szabadsága, és szeretném, ha részesei lennének annak a párbeszédnek, amellyel jobb, versenyképesebb oktatást tudunk biztosítani” – mondta a Magyar Időknek adott interjúban Bódis József oktatási államtitkár, aki arra is kitért, hogy a kormány ebben a ciklusban is folytatja a megkezdett reformokat az oktatás átalakítása terén.

  • A 2019-es költségvetés elfogadásával zárja nyári munkáját a parlament

    A 2019-es költségvetés elfogadásával zárja nyári munkáját a parlament

    Az Országgyűlés ma a jövő évi költségvetés elfogadásával zárja nyári rendkívüli ülésszakát. A képviselők emellett új jogszabályokat alkothatnak a gyülekezési jogról és a magánélet védelméről, valamint a szabálysértési törvénybe emelhetik az életvitelszerű közterületi tartózkodás tilalmát.