EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XVIII.kerület

A Ráday utcában avatkozott közbe a TEK

Hanggránátot alkalmazott a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy zavartan viselkedő férfi miatt múlt szerdán a Ráday Gedeon utcában − közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A közleményben azt írták, a rendőrség biztonsági intézkedéshez kérte a TEK segítségét. A helyszínen nem történt lövöldözés, és senki sem sérült meg − írták. A férfit a mentők kórházba vitték.

Azonnal kórházba vitték a zavartan viselkedő férfit
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerencsére senki sem sérült meg
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.