EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

A Star Trek négy rövid epizódból álló sorozattal folytatódik

A Star Trek sci-fi-széria négy rövid epizódból álló sorozattal folytatódik ősszel az amerikai CBS csatorna streaming szolgáltatásának programján.

A Star Trek: Short Treks havi egy 10-15 perces epizóddal jelentkezik majd. Az egyes részek teljes, befejezett történetet mesélnek el – jelentette be a CBS a San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari vásáron.


A rövid részek kapcsolódnak majd a tavaly kezdődött Star Trek: Discovery tévésorozathoz, amelynek készül már a második évada – mondta el Alex Kurtzman, a sorozat társ-alkotója és executive producere.

Az Enterprise csillaghajó kalandjairól szóló eredeti Star Trek-sorozat 1966-ban debütált az amerikai televízióban. A sorozat alkotója a néhai Gene Roddenberry volt, James Kirk kapitányt William Shatner, vulkáni első tisztjét, Spockot Leonard Nimoy játszotta. A sorozatot számos további tévészéria és film követte.

A CBS júniusban jelentette be, hogy a Star Trek-sztori újabb sorozatokkal, minisorozatokkal és animációval bővül a Kurtzmannal kötött produkciós szerződés keretében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.