2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Hódmezővásárhely

Adjon nevet az új pihenőparknak!

Tó, játszótér, sportolási lehetőség is lesz abban a közel kéthektáros pihenőparkban, amelyet a korábban lebontott Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskola helyén alakítanak ki. A munka  831 millió forintos pályázatból valósul meg.

A munkagépek dolgoznak, a terület szépül, a tervek szerint idén elkészül Vásárhely legújabb szabadidős területe. Neve azonban még nincs a parknak, ebben a vásárhelyi lakosok ötleteit várjuk. A javaslatokat szeptember 15-ig bedobhatják a városháza aulájában lévő ötletládába vagy elküldhetik a [email protected] internetes címre.

Még az idén elkészülhet a szabadidős létesítmény

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.