EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Érd

Afrikai éjszaka a múzeumban

Az idei Múzeumok Éjszakája című országos rendezvénysorozat részeként az érdi Magyar Földrajzi Múzeum nem mindennapi programot állított össze.

A szervezők nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy életre keltik a sokszínű Afrikát. Volt fotókiállítás és könyvbemutató, állatmaszkkészítés és tudományos előadás, afrikai kézművesvásár, ismerkedés különleges hangszerekkel, bemutatkoztak Afrikát segítő alapítványok, a kiváló táncos, Abdoul Camara pedig társulatával a nyugat-afrikai táncok és ritmusok rejtelmeibe avatta be az érdeklődőket.

Fotó: Boros Sándor

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.