EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Akusztik koncertre készül a Mango Blitz

Nem véletlenül hatalmas siker a M2 Akusztik Petőfi Live koncert sorozat, hiszen ezeken a koncerteken hazai zenészek egészen új oldalakról mutatkozhatnak be.

Az élőben, zenekari kísérettel eljátszott daloknál nincs trükközés: a technika helyett a zene kapja a főszerepet. Éppen ezért komoly rangot jelent, ha egy hazai csapat felkérést kap a műsorba. Ezúttal a fiatal, dallamos popzenét játszó Mango Blitz készül az akusztik koncertre.


A zenekar gondosan összeválogatott vendégzenészekkel áll színpadra július 18-án, az A38-as hajón.

/Fotó: Panamy

– Lázasan készülődünk, nagyon megtisztelő a felkérés számunkra – mondta Kádár Orsolya „Bors”, a Mango Blitz énekesnője. – Az eseményen olyan neves előadókkal lépünk majd színpadra mint Kívés Gergő az NB zenekarból, Muck Éva, aki a 2015. év legjobb női basszusgitárosa, a PeetProject Magán Olivérje valamint Remete Marcell az Amberjack zenekarból. Egy csodálatos nyári szám erejéig tiszteletét teszi Kanász Dusán is, a formáció korábbi tagja.


A csapat legutóbbi albuma tavasszal jelent meg Völgyből hegy címmel. A 14 dalt tartalmazó lemezre néhány régi ismerős is felkerült, így teljes az utóbbi háromévnyi Mango evolúció. A címadó dalhoz Earnie készített klipet. Bár az utóbbi időben történt pár, kisebb változás a zenekar összetételét illetően, úgy tűnik véglegesen összeállt a banda, melynek tagjai: Jónás Barnabás – Earnie, Kádár Orsolya – Bors, Szegedi Timi, Kocsis Dani és Potvorszki Gábor. A kezdeti elképzeléseikhez híven maradnak a szórakoztató és lágy dallamoknál, de fokozatosan belecsempésznek új, esetenként mély vagy akár ütemesebb témákat zenéjükbe. A fiatal és lendületes zenészcsapat folyamatosan koncertezik, szinte az ország minden pontján jártak már.

Az M2 Petőfi Live Akusztik koncert TV felvételére ingyenesen lehet regisztrálni :
https://www.a38.hu/hu/program/mango-blitz-akusztik-tevefelvetel

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.