2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Akusztik koncertre készül a Mango Blitz

Nem véletlenül hatalmas siker a M2 Akusztik Petőfi Live koncert sorozat, hiszen ezeken a koncerteken hazai zenészek egészen új oldalakról mutatkozhatnak be.

Az élőben, zenekari kísérettel eljátszott daloknál nincs trükközés: a technika helyett a zene kapja a főszerepet. Éppen ezért komoly rangot jelent, ha egy hazai csapat felkérést kap a műsorba. Ezúttal a fiatal, dallamos popzenét játszó Mango Blitz készül az akusztik koncertre.


A zenekar gondosan összeválogatott vendégzenészekkel áll színpadra július 18-án, az A38-as hajón.

/Fotó: Panamy

– Lázasan készülődünk, nagyon megtisztelő a felkérés számunkra – mondta Kádár Orsolya „Bors”, a Mango Blitz énekesnője. – Az eseményen olyan neves előadókkal lépünk majd színpadra mint Kívés Gergő az NB zenekarból, Muck Éva, aki a 2015. év legjobb női basszusgitárosa, a PeetProject Magán Olivérje valamint Remete Marcell az Amberjack zenekarból. Egy csodálatos nyári szám erejéig tiszteletét teszi Kanász Dusán is, a formáció korábbi tagja.


A csapat legutóbbi albuma tavasszal jelent meg Völgyből hegy címmel. A 14 dalt tartalmazó lemezre néhány régi ismerős is felkerült, így teljes az utóbbi háromévnyi Mango evolúció. A címadó dalhoz Earnie készített klipet. Bár az utóbbi időben történt pár, kisebb változás a zenekar összetételét illetően, úgy tűnik véglegesen összeállt a banda, melynek tagjai: Jónás Barnabás – Earnie, Kádár Orsolya – Bors, Szegedi Timi, Kocsis Dani és Potvorszki Gábor. A kezdeti elképzeléseikhez híven maradnak a szórakoztató és lágy dallamoknál, de fokozatosan belecsempésznek új, esetenként mély vagy akár ütemesebb témákat zenéjükbe. A fiatal és lendületes zenészcsapat folyamatosan koncertezik, szinte az ország minden pontján jártak már.

Az M2 Petőfi Live Akusztik koncert TV felvételére ingyenesen lehet regisztrálni :
https://www.a38.hu/hu/program/mango-blitz-akusztik-tevefelvetel

Kapcsolódó Cikkek

  • Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Nem rég robbant a hír, hogy 9 hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista a pletykák ellenére egy percig sem szomorkodik, élvezi szingli élete minden egyes percét, hisz számos új kihívás vár még rá az év hátralevő részében.

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.