2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Alexa: Balázs feleségének lelke bennem él tovább

Feleségül megy 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexandra. A műsorvezető úgy érzi: szerelme elhunyt feleségének lelke benne él tovább, ezért ugyanott és ugyanabban a hónapban házasodnak majd, ahol korábban ők.

Fél évvel ezelőtt a FEM3 műsorvezetője, a 27 éves Koholák Alexandra úgy érezte, hogy csak egy spirituális vezető segíthet a gondjain. A fiatal lány épp kereste a helyét az életben, amikor megismerkedett a 26 évvel idősebb Farkas Balázzsal, aki a mestere lett. Alexa azonnal megkedvelte a férfit és úgy érezte, hogy különleges kapocs van köztük. Az egykori nyuszilány ezért szakított a párjával és „udvarolni” kezdett a férfinak, aki kezdetben ellenállt. Pár évvel ezelőtt hunyt el Balázs felesége, aki azt hitte, már sosem lesz újra szerelmes, de Szandra berobbant az életébe. Két hónapja tart a kapcsolatuk, de már össze is költöztek, és rendhagyó módon Alexa Balázs kezét is megkérte. Egyik reggel megkérdezte tőle, hogy nem házasodnak-e össze, a válasz pedig igen volt. Sokat nem is várnak, szeptemberben lesz az esküvőjük.
– Tudom, hogy Balázs volt feleségének lelke bennem él tovább – kezdte a Lokálnak Alexandra. – Ez annyira így van, hogy még az írásom is hasonlóvá vált az övéhez. Érzem, hogy Andi vezetett el a páromhoz és nem véletlenül találkoztunk. Veszprémben fogunk összeházasodni szeptemberben, ott, ahol korábban ők. Nincs ezzel kapcsolatban rossz érzés bennem, sem féltékenység, hiszen hogy lehetnék féltékeny saját magamra? Az esküvőn mindössze négyen leszünk, a két tanú a párom két idősebb gyereke lesz – mondta Alexa, aki a gyerekvállaláson egyáltalán nem gondolkozik.
– Balázs öt gyerek édesapja, a legkisebb 17 éves, szóval kicsit úgy érzem, hogy az ő anyukája is vagyok. A párommal járjuk az országot, és a nap 24 órájában szívesen segítünk azokon, akik úgy érzik, hogy lelki útmutatásra van szükségük. Ez az életünk, és most nem látom, hogy ebbe belefér egy kisbaba – mondta Alexa, akit egyáltalán nem érdekel, hogy sokan kritizálják a kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt.
– Volt, aki azt mondta, hogy Balázs egy „beszélő ATM”, arra utalva, hogy a pénze miatt vagyok vele. Talán mondanom sem kell, hogy erről szó sincs, hiszen nekem is van pénzem és keresetem, ahogy eddig is volt. Nem minden a külső és a kor, mi lelkileg is egymáshoz tartozunk. Sőt minden szempontból tökéletes a mi párosunk, a szexben is, csak mi szertartásnak hívjuk, de ez már maradjon a mi titkunk!


Szandra és Balázs

Kapcsolódó Cikkek