EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Egyéb Nagykanizsa

Állati küldetés

Játékos feladatok segítségével ismerkedtek a fiatalok a Bibliában szereplő állatok történeteivel a kanizsai református közösség első nyári táborában. A közösségkovácsoló rendezvény célja az volt, hogy könnyed formában, a drámapedagógia eszközeivel hozza közelebb a gyerekekhez a Szentírást.

A huszonkét résztvevő négy napon át teljesítette az Állati küldetés címet viselő program feladatait, délutánonként pedig szabadidős elfoglaltságokat, kirándulásokat szerveztek nekik.

A gyerekek játékos formában ismerkedtek a bibliai állatok történeteivel (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.