2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Angelika lett a legszebb duci lány

A duci nők is dögösek! Erről szombat este meg is bizonyosodhattunk a hatodik Miss Dundi és Dögös Szépségversenyen, ahol a zsűri három kategóriában választotta ki a legszebb telt nőket.

Szombat este a Thököly Vendéglő adott otthont a hatodik Miss Dundi és Dögös Szépségversenynek. A hölgyek hétköznapi viseletben és elegáns ruhában mutatták meg, hogy ducin is dögösek. Az öttagú zsűri három kategóriában választotta ki a 10-10 döntős közül a legszebb telt nőket.


Oláh Brigitta (balról), Jaskó Mária, a különdíjas Kiss Andrea és Bodnár Angelika

A Plus size indulói 48-as méretig jelentkeztek, akik közül a 22 éves Bodnár Angelika kapta a királynői koronát. – Korábban nagyon sokat csúfoltak, mert telt vagyok. Úgy érzem, most sikerült  bebizonyítottam, hogy így is szép és értékes vagyok – mondta Angelika. A Super size kategóriában a 48-as méret feletti hölgyek mutatták meg bájaikat. A koronát végül a 35 éves pultos, Oláh Brigitta vitte el.

A harmadik kategóriában a 45 év feletti duci hölgyek bizonyították: nem csak a húszéveseké a világ. A 10 induló közül a 49 éves Jaskó Mária bizonyult a legszebbnek, aki magánnyomozóként is dolgozik.


Idegen csókolta Zámbó Krisztiánt

A döntőgála sztárvendége Zámbó Krisztián volt, akihez éneklés közben szaladt fel a színpadra az egyik néző. A hölgy szájon csókolta és ölelgette az énekest, így fejezve ki, hogy mennyire imádja őt.

Kapcsolódó Cikkek