EUR: 322,69 Ft
CHF: 282,78 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Program

Anna and the Barbies-koncert

Augusztus 3-án a Budapest Parkban zenél napjaink egyik leginkább megosztó hazai csapata, az Anna and the Barbies. A megbotránkoztató öltözködéséről és viselkedéséről ismert frontember, Pásztor Anna ezúttal valami egészen szokatlan dologra készül: ez a koncert kizárólag a zenekarról és a dalokról fog szólni. Nem lesz extra produkció, nem lesznek jelmezek, Anna és zenekara csak énekelni, csak zenélni fog, semmi nem vonhatja el a figyelmet a dalokról. Letisztultság, minimalizmus – 100% jelenlét.

Mindez egy parányi különlegességgel fűszerezve: az Apey (Apey and the Pea) énekel majd Annával pár szerzeményben: olyan AATB-szerzeményeket porolnak le közösen, amelyeket talán már elfelejtettünk, de mindenképpen ritkán hallhattunk a zenekartól koncerten.


Új vizuállal, minimáldizájnig csupaszított fénytechnikával és plusz látványelemekkel válik majd még letisztultabbá a látvány és különlegesebbé az élmény.

„A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen álarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes tiszta belső valónkat” – tette hozzá Anna.

A legutóbbi, Utópia című AATB-lemezt most először lehet majd koncerten megvásárolni – aki még nem szerezte be, most hazaviheti.

Az estét Apey, azaz Áron Andris másik formációja, a Trillion nyitja majd.

Kapcsolódó Cikkek