2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Program

Anna and the Barbies-koncert

Augusztus 3-án a Budapest Parkban zenél napjaink egyik leginkább megosztó hazai csapata, az Anna and the Barbies. A megbotránkoztató öltözködéséről és viselkedéséről ismert frontember, Pásztor Anna ezúttal valami egészen szokatlan dologra készül: ez a koncert kizárólag a zenekarról és a dalokról fog szólni. Nem lesz extra produkció, nem lesznek jelmezek, Anna és zenekara csak énekelni, csak zenélni fog, semmi nem vonhatja el a figyelmet a dalokról. Letisztultság, minimalizmus – 100% jelenlét.

Mindez egy parányi különlegességgel fűszerezve: az Apey (Apey and the Pea) énekel majd Annával pár szerzeményben: olyan AATB-szerzeményeket porolnak le közösen, amelyeket talán már elfelejtettünk, de mindenképpen ritkán hallhattunk a zenekartól koncerten.


Új vizuállal, minimáldizájnig csupaszított fénytechnikával és plusz látványelemekkel válik majd még letisztultabbá a látvány és különlegesebbé az élmény.

„A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen álarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes tiszta belső valónkat” – tette hozzá Anna.

A legutóbbi, Utópia című AATB-lemezt most először lehet majd koncerten megvásárolni – aki még nem szerezte be, most hazaviheti.

Az estét Apey, azaz Áron Andris másik formációja, a Trillion nyitja majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC

  Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC

  Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit a WestEnd-en évek óta nagy sikerrel futó előadás keretében.

 • Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

  Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

  Újra megnyitja kapuit október 13-án a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance. Nyolcezer négyzetméteren minden az egészségről szól majd a Papp László Budapest Sportarénában: közel 100 edzővel, 50 kiállítóval, 8 különböző mozgászónával és több mint 100 izgalmas programmal várják az érdeklődőket a szervezők.

 • Magyarországon először a Free Solo

  Magyarországon először a Free Solo

  A CineFest idén is több lesz, mint egy filmfesztivál, ígérik a szervezők. A filmünnep kísérőprogramjai között lesznek már eddig is ismertek, mint többek között az Avasi Kvaterka vagy a pódiumbeszélgetések, kiállítások vagy a Helynekemben tartandó koncertek, de olyan újdonságok is, mint a CineFest Adventure.