EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Apasági tesztet követel Owen Wilson

Owen Wilson DNS-tesztet követel, mert kizártnak tartja, hogy születendő, harmadik gyermekének ő az apja. A 49 éves színészről egy ismeretlen nő állítja, hogy tőle vár babát, ezért beleegyezett az apasági vizsgálatba is. Nem ez az első eset, hogy Wilsonnak kapcsolaton kívül születik gyermeke, hiszen második fiának, Finn-nek egykori személyi edzője az édesanyja, akivel sosem vállalta fel kapcsolatát. Első gyermeke pedig kilenc évvel ezelőtt Jade Duelltől született, akivel szintén nem tartott sokáig a románc.

Profimedia, UPI

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.