2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Apasági tesztet követel Owen Wilson

Owen Wilson DNS-tesztet követel, mert kizártnak tartja, hogy születendő, harmadik gyermekének ő az apja. A 49 éves színészről egy ismeretlen nő állítja, hogy tőle vár babát, ezért beleegyezett az apasági vizsgálatba is. Nem ez az első eset, hogy Wilsonnak kapcsolaton kívül születik gyermeke, hiszen második fiának, Finn-nek egykori személyi edzője az édesanyja, akivel sosem vállalta fel kapcsolatát. Első gyermeke pedig kilenc évvel ezelőtt Jade Duelltől született, akivel szintén nem tartott sokáig a románc.

Profimedia, UPI

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.