EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Apja szerint az összeomlás szélén áll Meghan

Édesapja szerint Meghan Markle szörnyen szenved attól, hogy meg kell felelnie a királyi család elvárásainak, és attól tart, hogy lánya hamarosan idegösszeomlást kap.

 

„Úgy érzem, hogy a lányom retteg, ez tükröződik a tekintetéből, az arcáról és a gesztusaiból. Jól ismerem, és nem tetszik, amit most látok. Túl nagy nyomás nehezedik rá, hatalmas ára van, hogy a királyi családba házasodott. Tartok tőle, hogy hamarosan összeomlik idegileg” – mondta Thomas Markle a Daily Mailnek Maghanről, akiről hamarosan életrajzi könyv is készül, amelyet nővére, Samantha fog írni. Már most tudni lehet, hogy botránykönyv készül. „Fény derül majd minden apró mocskos részletre” – mondta a könyvről elöljáróban a testvér a Daily Starnak.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.