EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,82 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Apja szerint az összeomlás szélén áll Meghan

Édesapja szerint Meghan Markle szörnyen szenved attól, hogy meg kell felelnie a királyi család elvárásainak, és attól tart, hogy lánya hamarosan idegösszeomlást kap.

 

„Úgy érzem, hogy a lányom retteg, ez tükröződik a tekintetéből, az arcáról és a gesztusaiból. Jól ismerem, és nem tetszik, amit most látok. Túl nagy nyomás nehezedik rá, hatalmas ára van, hogy a királyi családba házasodott. Tartok tőle, hogy hamarosan összeomlik idegileg” – mondta Thomas Markle a Daily Mailnek Maghanről, akiről hamarosan életrajzi könyv is készül, amelyet nővére, Samantha fog írni. Már most tudni lehet, hogy botránykönyv készül. „Fény derül majd minden apró mocskos részletre” – mondta a könyvről elöljáróban a testvér a Daily Starnak.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.