EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Budapest IV.kerület

Arany képek Újpesten

Az Országos Képző- és Iparművészeti Társaság az Újpest Galériában mutatta be fontos eseményét, az Arany képek című éves kiállítását. A társaság ugyanis országos szinten fogja össze az általában nem professzionális – zömmel festő – alkotókat. Az idei kiállítás az elmúlt év kiemelt témájához, Arany Jánoshoz, illetve munkásságához kapcsolódott. A témára való hangolódás az elmúlt év őszén egy előadással kezdődött, a tagok ekkor átfogó képet kaptak mind Arany János életéről, életművéről, mind műveinek neves alkotók által készített illusztrációiról, valamint magáról az illusztrációról mint műfajról is. Az, hogy végül az alkotók ráhangolódása hogyan sikerült, azt mutatta be a kiállítás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.