EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Miskolc

Áthelyezik a buszmegállót a Centrumnál

Felújítják a Bokik-székházat, ezért áthelyezik az épület előtt lévő, az Egyetemváros felé tartó buszok megállóhelyét.

A közlekedési társaság közleményében azt írja, július 17-től a Bokik-székház felújítása miatt 2019. februárig az épület előtt található Centrum buszmegállót áthelyezik a Szentpáli utca–Széchenyi utca kereszteződésen túl, a Vörösmarty utca irányába, az eredeti megállóhelytől 50 méterre.

Áthelyezik a buszmegállót a Centrumnál – fotó: MVK.Zrt

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.