EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Áttéteket találtak Székhelyi Józsefnél

A Jászai Mari-díjas színművésznél még tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, ám az állapota hamar javulásnak indult, a daganat mérete is jelentősen csökkent. Orvosai most mégis rossz hírt közöltek vele: a szervezetében áttétek keletkeztek.

Székhelyi József (Fotó: Máté Krisztián)

Székhelyi az év elején még bizakodva mesélt a Lokálnak arról, hogy eredményei napról napra jobbak, így komoly esélyt lát arra, hogy rövid időn belül teljesen felépüljön. – A most kézhez kapott leletek alapján úgy tűnik, hogy javult az állapotom, és ez fantasztikus hír. Megnyugtató az orvosoknak, mert látják, hogy az eljárás hatásos, és megnyugtató nekem is, mert jobban érzem magam. A kezelések természetesen még folytatódnak, nem hagyom abba, hátravan még három vagy négy kemoterápiás kúra. Biztató azonban, hogy már két alkalom után is jobbak az eredmények – nyilatkozta akkor lapunknak Székhelyi, akinél az orvosok most áttéteket találtak.


„Én mondtam el a rossz hírt a családomnak, a feleségemnek, a fiamnak. A hatéves kislányom még nem érti, mi történik. Csak azt tudja, hogy apa beteg. Össze kell szednem magam lelkileg. De a testem egyfolytában jelez, sorvadnak az izmaim, egyre fáradékonyabb vagyok, amit szintén nehéz feldolgozni. A kemókat is egyre nehezebben viselem, és már nem tudok olyan pozitív lenni, mint szeretnék. Ezt látják rajtam a szeretteim, és ők is szenvednek. Hiába szeretnék gondtalanul mosolyogni, most nem megy. De még bízom abban, hogy ez az állapot nem végleges, és a kezelések segítenek. Bízom, mást nem tehetek” – nyilatkozta most a Ripostnak a színész, aki betegsége ellenére eddig töretlen lelkesedéssel végezte munkáját, most viszont abban is megingott.

„Hetente több előadásom is van a Madách Színházban, és persze vannak szabadtéri előadások is. Eddig egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy akár egyetlenegy előadásomat is lemondjam. De fogy az erőm, a lelkesedésem, így nem tudom, hogy ezután is így lesz-e. Lehet, hogy eljön a pillanat, amikor már nem fogom bírni a munkát” – tette hozzá a színész.


Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.