EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Áttéteket találtak Székhelyi Józsefnél

A Jászai Mari-díjas színművésznél még tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, ám az állapota hamar javulásnak indult, a daganat mérete is jelentősen csökkent. Orvosai most mégis rossz hírt közöltek vele: a szervezetében áttétek keletkeztek.

Székhelyi József (Fotó: Máté Krisztián)

Székhelyi az év elején még bizakodva mesélt a Lokálnak arról, hogy eredményei napról napra jobbak, így komoly esélyt lát arra, hogy rövid időn belül teljesen felépüljön. – A most kézhez kapott leletek alapján úgy tűnik, hogy javult az állapotom, és ez fantasztikus hír. Megnyugtató az orvosoknak, mert látják, hogy az eljárás hatásos, és megnyugtató nekem is, mert jobban érzem magam. A kezelések természetesen még folytatódnak, nem hagyom abba, hátravan még három vagy négy kemoterápiás kúra. Biztató azonban, hogy már két alkalom után is jobbak az eredmények – nyilatkozta akkor lapunknak Székhelyi, akinél az orvosok most áttéteket találtak.


„Én mondtam el a rossz hírt a családomnak, a feleségemnek, a fiamnak. A hatéves kislányom még nem érti, mi történik. Csak azt tudja, hogy apa beteg. Össze kell szednem magam lelkileg. De a testem egyfolytában jelez, sorvadnak az izmaim, egyre fáradékonyabb vagyok, amit szintén nehéz feldolgozni. A kemókat is egyre nehezebben viselem, és már nem tudok olyan pozitív lenni, mint szeretnék. Ezt látják rajtam a szeretteim, és ők is szenvednek. Hiába szeretnék gondtalanul mosolyogni, most nem megy. De még bízom abban, hogy ez az állapot nem végleges, és a kezelések segítenek. Bízom, mást nem tehetek” – nyilatkozta most a Ripostnak a színész, aki betegsége ellenére eddig töretlen lelkesedéssel végezte munkáját, most viszont abban is megingott.

„Hetente több előadásom is van a Madách Színházban, és persze vannak szabadtéri előadások is. Eddig egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy akár egyetlenegy előadásomat is lemondjam. De fogy az erőm, a lelkesedésem, így nem tudom, hogy ezután is így lesz-e. Lehet, hogy eljön a pillanat, amikor már nem fogom bírni a munkát” – tette hozzá a színész.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!