2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Veszprém

Átvehették diplomájukat a Pannon Egyetem végzősei

A végzősök ünnepélyes keretek között vehették át bizonyítványukat (Fotó: Domján Attila)

A napokban rendezték meg a Pannon Egyetem veszprémi karainak diplomaátadó ünnepségeit. A Modern Filológia és Társadalomtudományi Kar programján Porga Gyula polgármester is megköszönte a hallgatóknak, hogy egyetemi éveiket Veszprémben töltötték, dr. Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára pedig arról beszélt, hogy az áldozatos munka előbb vagy utóbb, de mindig meghozza gyümölcsét. A kar dékánja, Navracsics Judit az egyetemet választó külföldi hallgatók és magyar társaik kiváló együttműködéséről emlékezett meg.

A hallgatókat dr. Szilágyi Péter is köszöntötte (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.