EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Veszprém

Átvehették diplomájukat a Pannon Egyetem végzősei

A végzősök ünnepélyes keretek között vehették át bizonyítványukat (Fotó: Domján Attila)

A napokban rendezték meg a Pannon Egyetem veszprémi karainak diplomaátadó ünnepségeit. A Modern Filológia és Társadalomtudományi Kar programján Porga Gyula polgármester is megköszönte a hallgatóknak, hogy egyetemi éveiket Veszprémben töltötték, dr. Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára pedig arról beszélt, hogy az áldozatos munka előbb vagy utóbb, de mindig meghozza gyümölcsét. A kar dékánja, Navracsics Judit az egyetemet választó külföldi hallgatók és magyar társaik kiváló együttműködéséről emlékezett meg.

A hallgatókat dr. Szilágyi Péter is köszöntötte (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.