EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Miskolc

Autókat törtek a kidőlt fák Lillafüreden

Hatalmas fák dőltek az útra Lillafüreden múlt vasárnap délután, és több parkoló autót is megrongáltak, de szerencsére senki sem sérült meg.

Feltehetően az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt fellazulhatott a talaj, emiatt több fa kidőlt Lillafüreden. A lezuhanó ágak megrongáltak számos parkoló autót is. A legnagyobb kárt egy kék Opel szenvedte el. A rendőrség tájékoztatása szerint az eset az Eger felé vezető úton történt. A helyszínre riasztott hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették az útakadályt. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Totálkárosra törte a parkoló Opelt a kidőlt fa – fotó: Horváth Csongor

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.