EUR: 318,57 Ft
CHF: 284,24 Ft
2019. március 27., szerda
Hajnalka

Külföld

Autópályán landolt a pilóta hőlégballonjával

Autópályán kellett kényszerleszállást végrehajtania egy meghibásodott hőlégballonnak Németországban. A rendőrség közlése szerint az autósok időben le tudtak fékezni, így nem történt baleset.

A hőlégballont Mönchengladbach közelében, az A61-es pályán kellett földre tennie a pilótának, műszaki hiba miatt. A rendőrség tájékoztatása szerint a hőlégballon égője romlott el, és csak a pilóta tartózkodott benne. Az utat a jármű elszállításának idejére mindkét irányban le kellett zárni, ezért hatalmas dugó alakult ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghódítják a világot a magyar divattervezők

    Meghódítják a világot a magyar divattervezők

    Hatalmas érdeklődés övezte, és rendkívül pozitív visszajelzések követték a magyar kollekció bemutatóját a Milánói Divathéten. Nyolc magyar tervező egy magyar-olasz együttműködés keretében utazott a rendezvényre, amit több hónapos munka előzött meg, a Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjában.

  • 30 éves az Exxon Valdez-katasztrófa

    30 éves az Exxon Valdez-katasztrófa

    Az alaszkai Vilmos herceg-szorosban 1989. március 24-én a zátonyra futott az Exxon Valdez teherhajó, amelynek rakományából 42 millió liter olaj ömlött a tengerbe.