EUR: 323,69 Ft
CHF: 287,73 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Budapest Szeged

Az államot jól kell képviselni

Újabb négy évre kapott megbízást Juhász Tünde a Csongrád Megyei Kormányhivatal élén. Az Országházban tartott kinevezési ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök úgy fogalmazott: ma a magyar állam legjobban működő szerve a középszintű közigazgatás.

Az elmúlt ciklusban összesen ötmilliárd forintot fordítottak a kormányablakok, valamint a kormányhivatal épületének felújítására, többek között energetikai korszerűsítésekre, illetve a köztisztviselők munkakörülményeinek javítására, az ügyfélbarát környezet kialakítására. De Juhász Tünde nemcsak ezeket a változásokat tartja jelentőseknek, hanem azt is, hogy az elmúlt négy évben 30 százalékkal emelkedett a köztisztviselők bére.

– Az államot a hivatalok munkatársairól ítélik meg az ügyfelek. Ahhoz pedig, hogy hatékonyan, gyorsan, jól végezzék a feladatukat, nem mindegy, milyen körülmények között dolgoznak, és hogyan érzik magukat – hangsúlyozta a kormánymegbízott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.