EUR: 322,71 Ft
CHF: 276,10 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Budapest Szeged

Az államot jól kell képviselni

Újabb négy évre kapott megbízást Juhász Tünde a Csongrád Megyei Kormányhivatal élén. Az Országházban tartott kinevezési ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök úgy fogalmazott: ma a magyar állam legjobban működő szerve a középszintű közigazgatás.

Az elmúlt ciklusban összesen ötmilliárd forintot fordítottak a kormányablakok, valamint a kormányhivatal épületének felújítására, többek között energetikai korszerűsítésekre, illetve a köztisztviselők munkakörülményeinek javítására, az ügyfélbarát környezet kialakítására. De Juhász Tünde nemcsak ezeket a változásokat tartja jelentőseknek, hanem azt is, hogy az elmúlt négy évben 30 százalékkal emelkedett a köztisztviselők bére.

– Az államot a hivatalok munkatársairól ítélik meg az ügyfelek. Ahhoz pedig, hogy hatékonyan, gyorsan, jól végezzék a feladatukat, nem mindegy, milyen körülmények között dolgoznak, és hogyan érzik magukat – hangsúlyozta a kormánymegbízott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Könyv készül a 70-es évek nagy színházi rendezőjéről

  Könyv készül a 70-es évek nagy színházi rendezőjéről

  Az Angyalföldön lakó színész, táncos, rendező színházi koreográfus mindig kitalál valami érdekeset. Legutóbb most pedig a 60-as, 70-es évek nagy színházi egyéniségéről volt Kazán István rendezőről, színészpedagógusról szerkeszt egy könyvet.

 • A Madárfészekben találkoztak a kezdők

  A Madárfészekben találkoztak a kezdők

  Az Újpesten található Madárfészek Ökölvívó Akadémia adott otthont az I. Kezdők Ökölvívó Találkozójának, ahol tehetséges fiatalok léptek szorítóba bemutató- és edzőmérkőzéseken.

 • Cél a harmadik csillag

  Cél a harmadik csillag

  A harmincadik bajnoki cím megszerzése, azaz a harmadik csillag megszerzése a célja az előttünk álló NB I-es labdarúgó bajnokságban a Ferencváros csapatának.