EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Szolnok

Az égi zenészekért játszottak

Kilencedik éve rendezik meg a Hild téren az Emlékkoncert névre keresztelt kétnapos koncertsorozatot, amely emléket állít az elhunyt szolnoki zenészeknek. Az idén három színpaddal működő rendezvényen többek között olyan zenekarok léptek fel, mint a Robinzon Cirkusz, az Ozone Mama, a Queentett, a HRB Rock Band, Dian Róbert, a 1LIFE, Rontó Guszti, a Szimpátia együttes és a Dana & The Dreamcatchers. Képünkön az Ozone Mama új énekese, Szeleczki Dávid látható, akivel először lépett fel a banda.

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.