2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XIX.kerület

Az első akadály kipipálva

A Budapest Honvéd bejutott a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójába, mivel a 2-1-re elveszített első mérkőzés után a múlt keddi, hazai visszavágón 4-0-ra legyőzte a macedón Rabotnicki Szkopje csapatát. A zárt kapuk mögött rendezett mérkőzésen Holender és Danilo is duplázott. A második fordulóban a luxemburgi Progres Niederkorn vár a kispestiekre.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.