EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Az M4 Sport is a futball-világbajnokság győztese

Másfél milliós nézőtábor követte a 2018-as labdarúgó világbajnokság döntő ütközetét, a vasárnap kora esti Franciaország – Horvátország mérkőzést az M4 Sport képernyői előtt. Idén az első hét legnézettebb televíziós adást a nemzeti sportcsatorna közvetítette.

1 millió 511 ezren követték végig a futball-világbajnokság döntőjének megnyitóját, a meccset és a díjátadót az M4 Sporton, vasárnap 16.30 után. A három órás műsorba összesen 2 millió 745 ezren kapcsolódtak be átlagosan 102 percre, de legalább 1 percre. A Franciaország – Horvátország összecsapás közvetítésének közönségaránya 43,7% volt, ami azt jelenti, hogy tíz televíziónézőből négy a nemzeti sportcsatornát nézte. A szombat délutáni Belgium – Anglia bronzmérkőzést 728 ezren látták, 31,3%-os közönségarány mellett.


A 2018-as labdarúgó-világbajnokság mérkőzései kiemelt érdeklődés mellett zajlottak, amit a számok is bizonyítanak, ugyanis az idei év első hét legnézettebb hazai televíziós műsorát az M4 Sport közvetítette. Első helyen a vasárnapi Franciaország – Horvátország döntő végzett 1 millió 511 ezer nézővel (43,7% SHR), második a Horvátország – Anglia elődöntő 1 millió 321 ezres nézőtáborral (július 11. 19.50; 32,4% SHR), harmadik pedig a Franciaország – Belgium elődöntő volt 1 millió 249 ezer nézővel (július 10. 19.50; 31% SHR).

Az M4 Sport piacvezető volt a futball-világbajnokság mérkőzéseinek közvetítése idején, mint ahogy a július 14-i női kézilabda junior világbajnokság döntője alatt is. Az U20-as magyar kézilabda-válogatott világra szóló győzelmét szombat este 405 ezren szurkolták ki Magyarország legnézettebb sportcsatornáján.


Az M4 Sport Magyarország legnézettebb sportcsatornája, amely továbbra is exkluzív közvetítésekkel várja a sportkedvelőket a képernyők elé. Az élő adás mellett extra sporttartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.