2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Balesete mentheti meg Clooney házasságát

Rájár a rúd George Clonney-ra, akire keddi balesete után hosszú lábadozás vár, ráadásul állítólag a házassága is válságban van. Néhányan már azt feltételezték, hogy balesete nem is volt véletlen, és örül annak, hogy kicsit otthon maradhat a nejével.

George Clooney kedden szenvedett motorbalesetet, amikor egy szabálytalanul közlekedő autós elütötte Szardínián, ahol új filmjét forgatja. A TMZ hírportál szerint húsznapnyi lábadozás vár a színészre, akinek a csípője, a medencecsontja, a térde és az alkarja is megsérült. A baleset után Clooney-t azonnal kórházba szállították, ahol állítólag azt kérte, hogy otthon lábadozhasson. Mivel sérülései nem voltak annyira súlyosak, felesége, Amal néhány órával a baleset után haza is vitte férjét.


Nemrégiben olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy George és Amal házassága válságban van, ezért többen azt feltételezték hogy Clooney a rá nehezedő nyomás miatt nem tudott vagy nem akart időben kitérni a szembe jövő autó útjából. Ez a gondolat azonban egészen elképesztő annak tükrében, hogy csoda, hogy a színész egyáltalán túlélte a balesetet. Mindenesetre most biztosan örül Amal gondoskodó közelségének, ami talán házassági problémáikra is gyógyír lehet. Néhány hétig ugyanis Clooney kényszerpihenőn lesz, biztosan nem tud visszatérni a kamerák elé.

Profimedia, Crystal pictures

Profimedia, Zuma Press – News

Profimedia, INSTAR Images

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.