EUR: 323,52 Ft
CHF: 287,88 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Balesete mentheti meg Clooney házasságát

Rájár a rúd George Clonney-ra, akire keddi balesete után hosszú lábadozás vár, ráadásul állítólag a házassága is válságban van. Néhányan már azt feltételezték, hogy balesete nem is volt véletlen, és örül annak, hogy kicsit otthon maradhat a nejével.

George Clooney kedden szenvedett motorbalesetet, amikor egy szabálytalanul közlekedő autós elütötte Szardínián, ahol új filmjét forgatja. A TMZ hírportál szerint húsznapnyi lábadozás vár a színészre, akinek a csípője, a medencecsontja, a térde és az alkarja is megsérült. A baleset után Clooney-t azonnal kórházba szállították, ahol állítólag azt kérte, hogy otthon lábadozhasson. Mivel sérülései nem voltak annyira súlyosak, felesége, Amal néhány órával a baleset után haza is vitte férjét.


Nemrégiben olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy George és Amal házassága válságban van, ezért többen azt feltételezték hogy Clooney a rá nehezedő nyomás miatt nem tudott vagy nem akart időben kitérni a szembe jövő autó útjából. Ez a gondolat azonban egészen elképesztő annak tükrében, hogy csoda, hogy a színész egyáltalán túlélte a balesetet. Mindenesetre most biztosan örül Amal gondoskodó közelségének, ami talán házassági problémáikra is gyógyír lehet. Néhány hétig ugyanis Clooney kényszerpihenőn lesz, biztosan nem tud visszatérni a kamerák elé.

Profimedia, Crystal pictures

Profimedia, Zuma Press – News

Profimedia, INSTAR Images

 

Kapcsolódó Cikkek