2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Sport

Barátnőjével enyelgett Maradona

Diego Maradona természetesen a helyszínen követte figyelemmel a Franciaország–Argentína mérkőzést. Azoknak, akik nézték a meccset, feltűnhetett, hogy Isten keze most úgy-ahogy viselkedik a lelátón. Ennek is megvan az oka, mégpedig az, hogy barátnőjével, a 27 éves Olivai Roccóval jelent meg a VIP-páholyban.

A pár láthatóan jól érezte magát, még egy nyelves csók is elcsattant közöttük. Maradona mellett egyébként ott ült a brazil Ronaldo is.

Credit line: Profimedia, Abaca

 

 

EPA/ROBERT GHEMENT EDITORIAL USE ONLY

Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőre is a világcsoportban folytatjuk

  Jövőre is a világcsoportban folytatjuk

  Jól sikerült Davis-kupa-csapatunk túlórája: a hétfőre áthúzódó meccsen Balázs Attila 6:4, 7:5-re verte Ilja Marcsenkót, s ezzel Magyarország 3:2-re nyert Ukrajna ellen, és jövőre is a világcsoportban szerepelhet.

 • Ronaldo könnyezve beszélt édesapjáról

  Ronaldo könnyezve beszélt édesapjáról

  Könnyekben tört ki egy régi videofelvétel láttán Cristiano Ronaldo. A Juventus portugál futballcsillaga a Good Morning Britain című tévéműsorban vendégeskedett, amely során az ismert riporterrel, Piers Morgannel beszélgetett.

 • Magyarok is pályára lépnek a BL-ben

  Magyarok is pályára lépnek a BL-ben

  Hosszas várakozás után ma este kezdetét veszi a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének csoportköre. A selejtezők során eddig 91 mérkőzést játszottak le Európa legjobb csapatai, amelyeken összesen 240 gól született, meccsenként 2,64 találatot láthattunk.