EUR: 323,20 Ft
CHF: 286,39 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Debrecen

Befedik a pályát

Javában tart a nyár. A labdarúgók a világbajnokságot követően már az első fordulót is lejátszották, miközben érdekes hír látott napvilágot, miszerint egy újabb jelentős sportberuházás következik Debrecenben: befedik a műfüves nagypályát!

Nettó 800,6 millió forintból csarnokot építtet a Debreceni Labdarúgó Akadémia. A sportcsarnok a meglévő műfüves pálya fölé épül, vagyis befedik azt, így téli körülmények között is biztosított lesz a színvonalas edzés lehetősége. A csarnokot a budapesti HC Építő Kft. építheti meg, amely a debreceni stadiont is felhúzó Hunép Zrt. cégcsoportjához tartozik. A költségeket a Debreceni Labdarúgó Akadémia taoforrásból és önerőből fizeti ki. A kivitelezőnek a pallagi munkaterület átadásától számítva hat hónapja lesz a beruházás megvalósítására.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.