2019. március 23., szombat
Emőke

Egyéb Hódmezővásárhely

Bikinis lányok és sportos srácok lepték el a strandfürdőt

Magasban röpködő kosarasok, remek zenék, napfény és medencék – röviden így lehetne összefoglalni, mi történt múlt szombaton a hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdőben. A Rádió 7 Sportnap és Strandpartyn minden volt, mi szem szájnak ingere.

Megteltek a Török Sándor Strandfürdő medencéi, hiszen egész napos sportnapra várták az érdeklődőket. Már a reggeli óráktól felcsendültek a legjobb DJ-szettek. Azok, akik nem csak pihenni érkeztek a strandra, nevezhettek a strandfocibajnokságra, vagy épp a röplabdapályán mutathatták meg, mennyire jó a labdaérzékük. A Rádió 7 színpada előtt magasra repültek a kosárlabdák, amiben, valljuk be, nincs semmi meglepő, egy labdának ez a dolga. Az azonban nem megszokott, hogy a lasztit dobáló emberek is ugyanolyan magasra szökkennek, mint a játékszer.


Szerencsére az időjárás nem tréfálta meg a szervezőket, és gyönyörű napsütésben lehetett élvezni a strandot.

A Fly Addiction Team bemutatóján nem lehetett nem tapsolni, hiszen elképesztő trükköket mutattak be a fiúk. Bagi Mátyás funkcionális tréner, a sportnap egyik műsorvezetője tökéletesen fogalmazta meg a lényeget: a srácok olyan magasra ugráltak, hogy még a budapesti repülőtéren is bemérték őket, és indították a Gripeneket.

A Fly Addiction Team is bemutatkozott a sportnapon

– Nyár van, erről az évszakról pedig mindenkinek a strandolás és a jó idő jut eszébe. Szerencsére tényleg napsütéses időnk volt. Nem sokat gondolkoztunk azon, hogy jó ötlet lenne-e egy ilyen szezonnyitó buli, hiszen biztosak voltunk benne, hogy sikeres lesz. Az érdeklődők számára sem lehetett panasz, sokan jöttek el, és mindenki láthatóan jól érezte magát, játszottak a medencékben, a focipályákon – nyilatkozták a rendezvény szervezői, Farkas Ádám és Barna Ádám.


Farkas Ádám és Barna Ádám, a rendezvény szervezői

Kapcsolódó Cikkek