EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XX.kerület

Bővült a sajtkínálat Erzsébeten

Megreformálta az átvétel után a Kossuth Lajos utca 29. alatt működő tejboltot Batuska Józsefné. Piroska lányával üzemelteti az üzletet, ahol naponta kétszer jön friss áru, és az egészségre helyezik a hangsúlyt.

Kézműves sajtbolt nyílt Pesterzsébeten. A Kossuth utcai üzletben korábban egy tejbolt üzemelt, az új tulajdonos teljesen átalakította a kínálatot.


– Szeretnénk, ha az emberek egészségesebben étkeznének, ehhez úgy járulunk hozzá, hogy csak őstermelőktől rendelünk mindent – mondta lapunknak a múlt heti ünnepélyes megnyitó kapcsán az üzletvezető. Piroska a lányával kínálja a sajtkészítményeket. – Lehet tőlünk rendelni is, most épp egy különleges sajtot készítettünk, amelyen felül piros kápia volt, a sajt fehér, alulra pedig zöld metélőhagyma került, így adva ki a magyar színeket.

Hétköznap 7 és 17 óra, szombaton 7 és 12 óra között van nyitva a bolt, vasárnap zárva tart. Napközben 13 és 14 óra között egy órára bezárnak, hogy a délutáni, friss termékeket elhozzák az őstermelőktől.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.