2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XX.kerület

Bővült a sajtkínálat Erzsébeten

Megreformálta az átvétel után a Kossuth Lajos utca 29. alatt működő tejboltot Batuska Józsefné. Piroska lányával üzemelteti az üzletet, ahol naponta kétszer jön friss áru, és az egészségre helyezik a hangsúlyt.

Kézműves sajtbolt nyílt Pesterzsébeten. A Kossuth utcai üzletben korábban egy tejbolt üzemelt, az új tulajdonos teljesen átalakította a kínálatot.


– Szeretnénk, ha az emberek egészségesebben étkeznének, ehhez úgy járulunk hozzá, hogy csak őstermelőktől rendelünk mindent – mondta lapunknak a múlt heti ünnepélyes megnyitó kapcsán az üzletvezető. Piroska a lányával kínálja a sajtkészítményeket. – Lehet tőlünk rendelni is, most épp egy különleges sajtot készítettünk, amelyen felül piros kápia volt, a sajt fehér, alulra pedig zöld metélőhagyma került, így adva ki a magyar színeket.

Hétköznap 7 és 17 óra, szombaton 7 és 12 óra között van nyitva a bolt, vasárnap zárva tart. Napközben 13 és 14 óra között egy órára bezárnak, hogy a délutáni, friss termékeket elhozzák az őstermelőktől.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.