EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,82 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

A rendezvény főszervezője, Bara Csaba elmondta, hogy a rendezvény a hétköznapi sportot és egészséges életmódot kedvelő emberekhez szól, akik szívesen mozognak, sportolnak is a strandon. Berkes László, a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség testépítő szakágának vezetője szerint pedig fontos, hogy tömegsportra buzdítsuk az embereket és ebben hatalmas szerepe van a versenyzőknek, akikre példaképként tekintenek. A szakember a Fitness Kupa nyári versenykategóriáiról is beszélt, a Bikini és Men’s Physique kategóriáról, mely izmos, de a hagyományos fitness kategóriától eltérően kevésbé kidolgozott izomzatot kíván meg, és az idén elinduló új kategóriáról, a Wellness kategóriáról, ahol a nőiesebb fenékkel és combokkal induló versenyzőkkel találkozhatunk. Ez utóbbi versenykategória egyenesen Brazíliából indult el, ahol a szépségideál mindig is a nőiesebb testalkat és nagyobb fenék voltak.


A szintén a Lupa Beach-en megrendezendő sajtótájékoztató jelen volt a rendezvény „arca és háziasszonya” Kiss Virág IFBB Fitness Modell Világbajnok, IFBB Pro versenyző, az idei Magyarország Szépe – Miss World Hungary verseny győztese, Szarvas Andrea és udvarhölgyei Galambos Patrícia és Józsa Eszter. Emellett a rendezvényt két kismama is színesítette Kulcsár Edina és Tápai Szabina személyében, akik számára szintén nagyon fontos az egészséges életmód. Az egykori szépségkirálynő, Edina kismamaként is sportol és ügyel a helyes táplálkozásra, míg Tápai Szabináék „versenysportoló családként”5 éves fiukkal, Benivel igyekeznek megszerettetni az egészséges ételeket.

A nagyszabású rendezvényen öt színpadon zajlanak majd 2018. június 28-án az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A mozgás mellett természetesen fitness versenyeken is szurkolhatnak majd jelenlevők. A FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári hivatalos versenyeit is ezen a rendezvényen bonyolítják le három szakágban,Fitt Modell, Fitness Modell, valamint Men’s Physique kategóriákban mérik majd össze a versenyzők a tudásukat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.