2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

A rendezvény főszervezője, Bara Csaba elmondta, hogy a rendezvény a hétköznapi sportot és egészséges életmódot kedvelő emberekhez szól, akik szívesen mozognak, sportolnak is a strandon. Berkes László, a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség testépítő szakágának vezetője szerint pedig fontos, hogy tömegsportra buzdítsuk az embereket és ebben hatalmas szerepe van a versenyzőknek, akikre példaképként tekintenek. A szakember a Fitness Kupa nyári versenykategóriáiról is beszélt, a Bikini és Men’s Physique kategóriáról, mely izmos, de a hagyományos fitness kategóriától eltérően kevésbé kidolgozott izomzatot kíván meg, és az idén elinduló új kategóriáról, a Wellness kategóriáról, ahol a nőiesebb fenékkel és combokkal induló versenyzőkkel találkozhatunk. Ez utóbbi versenykategória egyenesen Brazíliából indult el, ahol a szépségideál mindig is a nőiesebb testalkat és nagyobb fenék voltak.


A szintén a Lupa Beach-en megrendezendő sajtótájékoztató jelen volt a rendezvény „arca és háziasszonya” Kiss Virág IFBB Fitness Modell Világbajnok, IFBB Pro versenyző, az idei Magyarország Szépe – Miss World Hungary verseny győztese, Szarvas Andrea és udvarhölgyei Galambos Patrícia és Józsa Eszter. Emellett a rendezvényt két kismama is színesítette Kulcsár Edina és Tápai Szabina személyében, akik számára szintén nagyon fontos az egészséges életmód. Az egykori szépségkirálynő, Edina kismamaként is sportol és ügyel a helyes táplálkozásra, míg Tápai Szabináék „versenysportoló családként”5 éves fiukkal, Benivel igyekeznek megszerettetni az egészséges ételeket.

A nagyszabású rendezvényen öt színpadon zajlanak majd 2018. június 28-án az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A mozgás mellett természetesen fitness versenyeken is szurkolhatnak majd jelenlevők. A FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári hivatalos versenyeit is ezen a rendezvényen bonyolítják le három szakágban,Fitt Modell, Fitness Modell, valamint Men’s Physique kategóriákban mérik majd össze a versenyzők a tudásukat.


Kapcsolódó Cikkek