EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb IX.kerület

Brémai muzsikusok a játszótéren

Elkezdődött a játszószerda elnevezésű rendezvénysorozat, melyen a József Attila lakótelep nagyjátszóterén vehetnek részt a családok egy nagyszerű, ingyenes programon. Legutóbb a Magyar Népmese Színház előadásában a Brémai muzsikusok című darabot nézhették meg a kicsik.

A Magyar Népmese Színházat a Zanotta Art Kulturális és Művészeti Egyesület hozta létre. A társulat a magyar népmese-irodalom legértékesebb gyöngyszemeit dolgozza fel úgy, hogy kiemelten kezelik a mesék képi megjelenítését. Fontos szempont továbbá a hagyományok bemutatása is. A mesejátékok zenei világát élő kísérettel biztosítják, autentikus hangszerekkel. Nem csoda, hogy a gyerekek jól érezték magukat a színház előadásán, ahol szinte szereplői lehettek a mesejátéknak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.