EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Bruce Lee lánya ápolja a legenda emlékét

45 évvel ezelőtt, 1973-ban, 32 éves korában halt meg a világ egyik legismertebb harcművésze, Bruce Lee. A színész 49 éves lánya, Shannon és unokája, a 15 éves Wren Lee Keasler ápolja az emlékét.

Úgy döntöttek, hogy a 45. évfordulóra egy exkluzív dobozzal lepik meg a rajongókat. A különleges ajándék hét exkluzív meglepetést tartalmaz, többek között egy Bruce Lee-pólót és -bögrét. Shannon korábban egy különleges kávéval örvendeztette meg a rajongókat, ami szintén nagy siker volt.

/Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.