EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Brutálisan megkínozta volt barátnője kutyáját egy férfi

Sokkoló hírt osztott meg az ügyészség a honlapján. Szörnyű kínokat okozott egy férfi a barátnője kutyájának, mindezt csak azért, hogy volt párján bosszút állhasson. 

Vádat emelt az ügyészség az állatkínzó férfi ellen, aki még áprilisban megharagudott volt barátnőjére ezért úgy döntött bosszút áll rajta. A feldühödött férfi ahelyett, hogy felnőtt módjára az ex barátnőjével rendezte volna a felmerülő problémáit, úgy döntött volt kedvese kutyáján tölti ki minden bosszúságát. A szakításukat követően az állat a férfinél maradt, akit egyik reggel egy fejszenyéllel fejbe vágott. A máltai selyemkutya a rá mért ütéstől azonnal összerogyott, majd ezután még egy ütést mért a kis állat testére is.


Miután az állat már mozdulni sem bírt, a nagykőrösi férfi betette őt egy zsákba és elvitte egy szemétlerakóhelyre, majd otthagyta és felhívta barátnőjét azt hazudva, hogy elajándékozta az állatot.

Az eb az ütések következtében szerencsére nem pusztult el, és még aznap megtalálták a szemétlerakónál. A kutyát állatorvoshoz vitték, azonban az egyik oldalára lebénult a bántalmazás következtében.


A kegyetlen férfi bűnösségéről a Nagykőrösi Járásbíróság fog dönteni.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.