EUR: 323,25 Ft
CHF: 287,41 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

Fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű szakácsok, konyhai kisegítők és felszolgálók jelentkezését várja a Kék Madár Alapítvány, amely Szekszárd után Budapest XII. kerületében nyitja meg a második Ízlelő éttermet. Az ország első, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató étterme tíz éve sikeres Szekszárdon, most a XII. kerületi Hegyvidéki Önkormányzat épületében nyitnak új éttermet.

A fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató étterem minőségi alapanyagokból készült menüsorokkal, exkluzív és családbarát térrel várja vendégeit.


„Óriási lehetőség számunkra a fővárosi étterem megnyitása. Szeretnénk a mindennapokban megmutatni, hogy a fogyatékkal élők épp olyan sokfélék és sokszínűek, mint a többségi társadalom tagjai. Úgy vélem, a Szekszárdon kialakított koncepció a belbudai helyszínen is működik majd. Azon leszünk, hogy elnyerjük a vendégek bizalmát és hogy szerethető találkozási és gasztronómiai pont legyünk a főváros életében” – ígéri Mészáros Andrea, a működtető Kék Madár Alapítvány ügyvezetője.

Kapcsolódó Cikkek