2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb IX.kerület

Bulis csütörtökök a Ferenc téren

A kerületben nemcsak szerdánként, de csütörtökönként is találhat ingyenes nyári programot az egész család. Ráadásul a Ferenc téren napközben a gyerekek, esténként a felnőttek szórakozhatnak.

A zenés esték programsorozat tavaly is nagy siker volt ( Fotó: Sáfár Tibor)

Július 5-étől minden csütörtökön a gyerekek vehetik birtokba a Ferenc teret, hiszen augusztus 2-áig 10 órától különböző ingyenes gyermekszínházi előadásokat szerveznek a térre. Az öt hét alatt a Kalap Jakab Bábszínház, az Álomzug Társulás, a Portéka Színpad, a Batyu Színház és Gulyás László egy-egy előadását nézhetik meg a családok.
Esténként aztán a zenéé lesz a főszerep, hiszen a Zenés Nyári Esték programsorozat keretében fellép majd a Kalahári együttes, Demény Gergő, az Elek István Jazz Quartet, a Nunki Bay Starship, a délszláv Kolo, míg az augusztus 19-ei záróbulin a Jugendmusikkorps Avenwedde német fuvószenekar. A Ferenc téren rendezett minden program ingyenes.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.