2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Bundás Andi hamar megunta a sztrájkot

Miközben a devizahitelesek mentőangyalának szerepét játssza, méregdrága nerc- és
perzsabundáival dicsekszik a Facebookon a jobbikos Varga-Damm Andrea. Ezzel sikerült kiváltania sokak felháborodását, bundás Andinak becézik a háta mögött.

Két napig sem bírta nagy dérrel-dúrral bejelentett ülősztrájkját a jobbikos Varga-Damm Andrea. A párt közismert Simicska-összekötője, a milliárdos által képviselővé „kinevezett” ügyvédnő a Parlamentben kezdett kamu tiltakozásba a hétvégén, de péntek délután indult akcióját vasárnap délelőtt már fel is adta. Simicska embere azt állította, hogy a devizahiteleseken akart így segíteni. A Ripost szerint a furcsa akciónak sajátos színezetet ad, hogy az ügyvédnő nemrég milliókat érő bundagyűjteményével dicsekedett a Facebookon. Pontosan felsorolta, hányféle nerc-, ocelot-, coboly- és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is. A lap szerint a prémek értéke akár az ötvenmillió forintot is elérheti.


Lett is belőle nagy felháborodás, az állatvédők mellett még a Jobbik hívei is rárontottak a közösségi oldalon. A jobbikost azóta „Bundás Andinak” vagy „Bundi Andinak” hívják, a gúnynév szépen rajta ragadt. A felháborodás annyira feltüzelte a jobbikos politikusnőt, hogy dühösen igyekezett cáfolni, hogy Simicska Lajos ajándékaként jutott volna hozzá a komoly vagyont érő bundákhoz. „Csak azért, hogy tovább fokozzam a kedélyeket, bemutatom a bundáimat. Éppen a friss havon tisztulnak, mert ezzel megakadályozható, hogy kiszáradjon a bőr s kihulljon a szőr. Ez teremti meg azt, hogy egy valódi szőrmebunda akár 80 évig is szolgálja a gazdáját. Ez idő alatt kb. 25 db
műanyaggal teli télikabátot dobnak szemétre, amelyek lebomlása a természetben több ezer év” – magyarázkodott szánalmasan a Facebookon Varga-Damm, aki egy képet is mellékelt gyűjteményéről, amelyet valóban kiterített a hóra.

A méregdrága kollekció minden egyes darabja több tucat devizahiteles család anyagi gondjait enyhíthetné.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Amennyiben az ukrán kormány úgy dönt, hogy kiutasítja a beregszászi magyar konzult, Magyarország is haladéktalanul kiutasít egy Magyarország területén dolgozó ukrán konzult – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés csúcsszintű ülésszakának helyszínén az ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel való kétoldalú találkozója kapcsán.

 • Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  A Pénzügykutató Zrt. munkatársai szerint az idén, a kedvező külső konjunktúra mellett, az erőteljes belső ösztönzők hatására a válság utáni időszakot nézve rekordmértékű növekedést érhet el a magyar gazdaság, a GDP 4,4 százalékkal bővülhet – mondta Várhegyi Éva, a cég tudományos tanácsadója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  A kormányablakoknál intézhető 2500 féle ügyből eddig hétszáz olyan ügytípust találtunk, amelyek feleslegesnek tűnnek – jelentette ki a közszolgálatért felelős államtitkár a felújított járási hivatal átadásán szerdán Oroszlányban…

 • Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indít kampányt a Cartoon Network a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületével (OFOE) összefogva – közölte a csatornát tulajdonló Turner cég közép-kelet-európai marketing- és pr-menedzsere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.