EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Bundás Andi hamar megunta a sztrájkot

Miközben a devizahitelesek mentőangyalának szerepét játssza, méregdrága nerc- és
perzsabundáival dicsekszik a Facebookon a jobbikos Varga-Damm Andrea. Ezzel sikerült kiváltania sokak felháborodását, bundás Andinak becézik a háta mögött.

Két napig sem bírta nagy dérrel-dúrral bejelentett ülősztrájkját a jobbikos Varga-Damm Andrea. A párt közismert Simicska-összekötője, a milliárdos által képviselővé „kinevezett” ügyvédnő a Parlamentben kezdett kamu tiltakozásba a hétvégén, de péntek délután indult akcióját vasárnap délelőtt már fel is adta. Simicska embere azt állította, hogy a devizahiteleseken akart így segíteni. A Ripost szerint a furcsa akciónak sajátos színezetet ad, hogy az ügyvédnő nemrég milliókat érő bundagyűjteményével dicsekedett a Facebookon. Pontosan felsorolta, hányféle nerc-, ocelot-, coboly- és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is. A lap szerint a prémek értéke akár az ötvenmillió forintot is elérheti.


Lett is belőle nagy felháborodás, az állatvédők mellett még a Jobbik hívei is rárontottak a közösségi oldalon. A jobbikost azóta „Bundás Andinak” vagy „Bundi Andinak” hívják, a gúnynév szépen rajta ragadt. A felháborodás annyira feltüzelte a jobbikos politikusnőt, hogy dühösen igyekezett cáfolni, hogy Simicska Lajos ajándékaként jutott volna hozzá a komoly vagyont érő bundákhoz. „Csak azért, hogy tovább fokozzam a kedélyeket, bemutatom a bundáimat. Éppen a friss havon tisztulnak, mert ezzel megakadályozható, hogy kiszáradjon a bőr s kihulljon a szőr. Ez teremti meg azt, hogy egy valódi szőrmebunda akár 80 évig is szolgálja a gazdáját. Ez idő alatt kb. 25 db
műanyaggal teli télikabátot dobnak szemétre, amelyek lebomlása a természetben több ezer év” – magyarázkodott szánalmasan a Facebookon Varga-Damm, aki egy képet is mellékelt gyűjteményéről, amelyet valóban kiterített a hóra.

A méregdrága kollekció minden egyes darabja több tucat devizahiteles család anyagi gondjait enyhíthetné.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek