EUR: 323,44 Ft
CHF: 285,05 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Külföld

Bűntudata fizettette ki 44 éves büntetését

Negyvennégy év után fizetett ki egy parkolási bírságot egy amerikai férfi, hogy könnyítsen bűntudatán. A Pennsylvania államban lévő Minersville rendőrsége a múlt héten levelet kapott öt dollárral és pár sor magyarázattal.

„Kedves rendőrség, több mint 40 éve hordom magammal ezt a büntetőcédulát. Mindig is szándékomban állt kifizetni. Bocsássanak meg, amiért nem adom meg az adataimat. Tisztelettel, Dave” – írta. A feladóhoz az illető annyit írt: „Bűntudatot Érző, Megtévedt út, Bármely város, Kalifornia”. Az 1974-es kifizetetlen büntetés két dollár volt, az ismeretlen ehhez 3 dollárt adott hozzá kamatként. Ugyanez a büntetés ma 20 dollár volna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ne csigázz!

  Ne csigázz!

  Bármilyen hihetetlen is, hatalmas izgalommal várják a győztes befutót a csigák gyorsasági versenyén a fehérorosz fővárostól, Minszktől 30 kilométerre fekvő Novaje Polje faluban.

 • Börtönbe küldték a drogot

  Börtönbe küldték a drogot

  Különös szállítmányba rejtette a börtönbe szánt drogot egy ismeretlen adományozó.Több millió dollár értékű kokaint találtak egy banánszállítmány közé rejtve Texas amerikai állam igazságügyi hatóságai.

 • Tarolt A végzet órája

  Tarolt A végzet órája

  Óriási sikert aratott a gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott A végzet órája című film, amire a legtöbb észak-amerikai mozinéző volt kíváncsi.