2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Carrie Fisher visszatér az új Star Warsban

Carrie Fisher korábban forgatott jeleneteivel készül a Csillagok háborúja kilencedik epizódja – jelentette be nemrég a stáb. A színésznővel Az ébredő erő című részhez forgatott és korábban nem látott jeleneteket használják fel, vagyis eldőlt, hogy nem pótolják mással Leia hercegnő szerepében. Carrie Fisher 2016 karácsonyán, 60 éves korában váratlanul hunyt el, halálát szívproblémák okozták. J. J. Abrams rendező azt mondta, hogy nem tudták volna elképzelni a Skywalker-saga méltó lezárását Carrie Fisher nélkül.  A kilencedik részben visszatér Luke Skywalkerként Mark Hamill és a Star Wars-univerzum egy másik veteránja, Anthony Daniels, aki C-3PO-t alakítja. A kilencedik rész bemutatóját 2019 decemberére tervezik.

Profimedia, Everett

Profimedia, Everett

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.