EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Chrissy kiakadt Meghan apjára

John Legend énekes felesége, a Twitter-királynő Chrissy Teigen kiakadt Meghan Markle apjára. Thomas Markle rendszeresen nyilatkozik Meghan hercegnéről, legutóbb épp arról, hogy a lánya teljesen elhidegült tőle, nem keresi, amit szerinte még Diana hercegné is elítélt volna. Sőt, odáig ment, hogy ha ő nincs, Meghanből sem lehetett volna hercegné. Chrissy szerint azonban a Markle papa egyszerűen szánalmas.
„Mi baja van neki? Hagyd, hogy a lányod boldog legyen, kérlek. Ez már nagyon kínos.”

Chrissy Teigen: Profimedia, Splash

Thomas Markle : Profimedia, Wenn

Meghan: Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.