2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Christie-ért 64 évesen is odavannak a férfiak

Christie Brinkley-ről senki nem mondaná meg, hogy túl van a hatodik X-en. A szőke szépség világéletében nagykanállal habzsolta az életet, négy férjet fogyasztott el, köztük Billy Joel zenészt is. Christie-t folyamatosan fiatalabbnál fiatalabb férfiak társaságában láthatjuk, ami nem is csoda, hiszen 64 éves létére fiatalokat megszégyenítő formában van, az Allure magazin őt választotta minden idők legvonzóbb nőjének. Christie a modellkedés mellett jelenleg sikeres üzletasszony, vagyonát 250 millió dollárra (69 milliárd forint) becsülik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!