2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XVII.kerület

Cicó a Grundon

Nemrég arról számoltunk be, hogy a Grund 1986 FC-hez ezer szállal kötődő Buzsáky Ákos a III. Kerület TVE együttesénél vállalt vezetőedzői munkát. A rákosmenti klub a múlt héten arról számolt be, hogy a következő szezontól a volt válogatott labdarúgó, Czvitkovits Péter (pirosban) veszi át 19 éven aluliak csapatának irányítását. A felkészülés augusztus 13-án kezdődik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.