EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Courtney Cox kerít pasit Anistonnak

A színésznő év elején szakított vőlegényével, Justin Theoruxszal, aki nem sokáig szomorkodott, ugyanis máris elkezdett randizni Emma Stone-nal. Jennifer ezen felbuzdulva az egyik legjobb barátnőjét, Courtney Coxot kérte meg, hogy segítsen neki pasit találni.  A Closer című bulvárlap szerint Cox valóban összehozott néhány találkozót Anistonnak, aki össze is melegedett egy milliárdos hollywoodi  filmrendezővel és egy ismert zenésszel, ám hogy pontosan kik ők, egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy Jen kétségbeesve keresi a szerelmet, hiszen nemrég arról is lehetett olvasni, hogy újra Brad Pitt-tel találkozgat.

Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.