2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Családsegítőben dolgozó nőt szúrtak nyakon Inárcson

Döbbenetes gyilkosság rázta meg szerda reggel a Pest megyei Inárcsot: a családsegítőbe rontott be egy őrjöngő férfi és szúrta nyakon az egyik hivatali dolgozót. A 44 éves nő a helyszínen maghalt.

Halálosan megsebesítette a Pest megyei Inárcs családsegítő szolgálat irodájában a hivatal egyik ügyintézőjét egy helybéli 61 éves férfi – tájékoztatta lapunkat a helyszínen Vattayné Székely Noémi, őrnagy az ORFK sajtóügyeletese.

A Lokál úgy tudja, hogy az idős férfi a reggeli órákban rontott be a hivatalba, ahol őrjöngve követelte, hogy foglalkozzanak az ügyével, majd nyakon szúrta a hivatal 44 éves munkatársnőjét, aki helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ha újabb információk kerülnek napvilágra, cikkünket frissítjük.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

  A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

  Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága keddi ülésén felkérte a kormányt, hogy vizsgálja meg a bevándorlási különadó megfizetésére vonatkozó hatályos jogszabályokat, és kezdeményezzen változtatásokat, amennyiben azok lehetőséget biztosítanak az adóelkerülésre.

 • Orbán Viktor: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

  Orbán Viktor: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

  A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli a jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt.

 • Hétfőn búcsúztatják Kulcsár Győzőt

  Hétfőn búcsúztatják Kulcsár Győzőt

  Jövő hétfőn búcsúztatják a hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után múlt szerdán elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai, háromszoros világbajnok párbajtőrözőt, a Nemzet Sportolóját.