EUR: 324,02 Ft
CHF: 285,34 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb Hódmezővásárhely

Cseri Tamás: Márki-Zay ne parádézzon a kormány embereivel!

Márciusban átadták a Hódmezővásárhelyt északról elkerülő kétsávos utat a forgalomnak. A 38 milliárd forintos beruházásnak az adminisztratív része is lezáródott. A projektzáró rendezvényről, amelyen a város polgármestere, Márki-Zay Péter is beszédet mondott, Hegedűs Zoltán és Cseri Tamás települési képviselők tartottak sajtótájékoztatót.

Hegedűs Zoltán kifejtette, hogy nagyon hálásak a magyar kormánynak azért, hogy megépülhetett az északi elkerülő út. – Március végén került átadásra az elkerülő, és ma már az eredményekről tudunk beszámolni. Mi, vásárhelyiek szeretnénk ezért az eredményért köszönetet mondani a magyar kormánynak, Orbán Viktor miniszterelnök úrnak és természetesen Lázár János miniszter úrnak, akik közbenjárása nélkül ez az út nem épülhetett volna meg – mondta el Hegedűs Zoltán.


Hegedűs Zoltán és Cseri Tamás képviselők nem a hivatalos projektzárón, hanem az északi elkerülőnél tartották meg a sajtótájékoztatójukat

Cseri Tamás kihangsúlyozta, hogy rendkívül pofátlan dolognak tartja, hogy Márki-Zay Péter, a város polgármestere azok után elment egy ilyen rendezvényre, hogy folyamatosan támadja a kormányt és az azt támogató pártot, a Fideszt.

– Ha valaki a kommunista diktatúrához hasonlítja a mostani állapotokat, az ne parádézzon a kormány embereivel. Vagy az egyik utat választja valaki, vagy a másikat. Ha valakire azt mondom, hogy egy kommunista hóhér, azzal nem vigyorgok és nem fogok kezet. Úgy hiszem, hogy el kellene döntenie polgármester úrnak, hogy melyik irányt választja, hiszen ez a kétkulacsos politika hosszú távon nem működik. Nem lehet egyik nap az egyik arcot mutatni, másik nap pedig a másikat. Ha a kormányt ilyen csúnyán támadja, ezután nem kéne ezeket a beruházásokat a saját imázsának növelésére felhasználnia – fogalmazott Cseri Tamás.


Kapcsolódó Cikkek