EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb Eger

Diákok segítik az önkormányzat munkáját

Júliustól Eger önkormányzatánál is elindult a nyári diákmunkaprogram, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium hirdetett meg 16–25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatalok foglalkoztatásához.

Az önkormányzatoknak a járási hivatalokhoz kellett benyújtaniuk a felmerülő munkaerőigényüket. Azok a fiatalok dolgozhatnak a Nyári diákmunka 2018 elnevezésű programban, akik előzetesen nyilvántartásba vételüket kérték a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. Ők – a minisztériumi szabályozás szerint – június 18-a és augusztus 31-e között, legfeljebb 2,5 hónapig és napi 6 órában vállalhatnak munkát az önkormányzatnál. Egerben összesen csaknem 80 főt foglalkoztatnak ilyen módon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.