EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,82 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Dinnyehasogatásban lett Guinness-rekorder – Videó!

A dinnyehasogatásban önmagában semmi különleges nincs, ám ha valaki ezt szamurájkarddal teszi, a saját hasán, már egyből izgalmasabb lesz a dolog.

Az amerikai Ashrita Furman hajmeresztő technikájával egy perc alatt 26 dinnyét vágott fel elképesztő gyorsasággal, amivel bekerült a Guinness-rekordok könyvébe. Furman nevéhez egyébként 1979 óta 700-nál is több csúcsteljesítmény köthető, mondhatni, már sportot űz az élet különféle területein a rekordok felállításából.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.