EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb XXII.kerület

Díszpolgár-találkozó

A Klauzál Gábor Társaság szervezésében idén is megtartották a díszpolgárok találkozóját a budafoki Lics Pincében, ahol a díszes társaság köszöntötte új tagját, László Istvánné Évikét, a Nagytétényi Polgári Kör vezetőjét (képünkön jobbra), akinek közösségi munkáját idén ismerték el a Budafok-Tétény díszpolgára címmel.

Udvarnoky László plébános, pálos szerzetes a tavalyi év díszpolgára és László Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke a díszpolgár találkozón – háttérben Garbóci László helytörténést tölti a jó budafoki bort (Fotó: Hegedűs Katica)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.