EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,82 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Dobó Kata és Zsidró Tamás: Testvérként szeretik egymást a gyerekeik

Dobó Kata és Zsidró Tamásról az a hír járta, hogy szakítottak. A pár szerint azonban erről szó sincs, kapcsolatuk erősebb, mint eddig, ráadásul már a gyerekeik is testvérként tekintenek egymásra.

„Tamással annyira erős társai vagyunk egymásnak, amit nem tapasztaltam korábban” – cáfolta a Story magazin hasábjain Dobó Kata a hírt, miszerint szakított Zsidró Tamással. A pár arról is mesélt, hogy nem csupán az ő, de a gyermekeik közötti kapcsolat is nagyon szoros. Tamás pedig hozzátette, egyáltalán nem tartott attól, hogy Szofi nem fogadja el őt. „Felneveltem három gyereket, megtanultam már beszélni és érteni a nyelvükön” – mesélte Zsidró, aki szerint fiai mindig is vágytak lánytestvérre. „Nagyon szeretik egymást. Havonta legalább kétszer találkoznak, és akkor több napot együtt töltenek. (…) Mindig is szerettek volna egy hugicát, hát most lett egy húguk. Azt is megfigyeltem, ha együtt vannak, sokkal könnyebb nekünk is, mert a gyerekek lefoglalják egymást.”


Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.