2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Dögös! Kim Kardashian bugyiban jógázik – Fotók!

Kim Kardashian lehetne a jóga nagykövete, neki ugyanis bárki elhiszi, hogy ez a sport nemcsak testi-lelki felüdülést ad, de nagyon szexi is. A realitysztár Los Angeles-i otthonához tartozó partszakaszon edzett egyik hajnalban barátnőjével és személyi trénerével.

Kim ugyanis néhány hete ismét kemény diétába fogott, mert nemrég arról panaszkodott, hogy három gyermeke mellett kissé elhanyagolta magát, és felszaladt rá néhány kiló. A felesleget pedig – a férfiak millióinak örömére – mi sem természetesebb, mint hogy egy szexi bugyiban és topban dobja le magáról a tengerparton.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.