EUR: 323,01 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Dögös! Kim Kardashian bugyiban jógázik – Fotók!

Kim Kardashian lehetne a jóga nagykövete, neki ugyanis bárki elhiszi, hogy ez a sport nemcsak testi-lelki felüdülést ad, de nagyon szexi is. A realitysztár Los Angeles-i otthonához tartozó partszakaszon edzett egyik hajnalban barátnőjével és személyi trénerével.

Kim ugyanis néhány hete ismét kemény diétába fogott, mert nemrég arról panaszkodott, hogy három gyermeke mellett kissé elhanyagolta magát, és felszaladt rá néhány kiló. A felesleget pedig – a férfiak millióinak örömére – mi sem természetesebb, mint hogy egy szexi bugyiban és topban dobja le magáról a tengerparton.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.