EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Szolnok

Dr. Berkó Attila az új kormánymegbízott

Július elsejétől tölti be új, kormánymegbízotti feladatkörét dr. Berkó Attila. Kinevezését az indokolta, hogy dr. Kállai Mária országgyűlési képviselőként már nem láthatja el ezeket a feladatokat.  

Június végéig még a kormányhivatal főigazgatójaként tevékenykedett dr. Berkó Attila, akit Orbán Viktor miniszterelnök a Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára nevezett ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal vezető kormánymegbízottjának. Az eskütétel és a kinevezési okmányok átvétele a múlt héten volt a Parlament vadásztermében.

Dr. Berkó Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.