EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Szolnok

Dr. Berkó Attila az új kormánymegbízott

Július elsejétől tölti be új, kormánymegbízotti feladatkörét dr. Berkó Attila. Kinevezését az indokolta, hogy dr. Kállai Mária országgyűlési képviselőként már nem láthatja el ezeket a feladatokat.  

Június végéig még a kormányhivatal főigazgatójaként tevékenykedett dr. Berkó Attila, akit Orbán Viktor miniszterelnök a Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára nevezett ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal vezető kormánymegbízottjának. Az eskütétel és a kinevezési okmányok átvétele a múlt héten volt a Parlament vadásztermében.

Dr. Berkó Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.