EUR: 333,68 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Zalaegerszeg

Dr. Sifter Rózsa újabb négy évre Zala megye kormánymegbízottja

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízotti kinevezését június 26-án a Parlament vadásztermében Orbán Viktor miniszterelnöktől vehette át. A következő ciklusban 19 megyéből 18-ban ugyanazok a szakemberek végzik majd a munkájukat. Dr. Sifter Rózsa 2010-től a Közigazgatási Hivatal szakmai irányítója volt, 2011 januárjától a Zala Megyei Kormányhivatal főigazgatójaként dolgozott, a kormánymegbízotti pozíciót pedig 2016. január elsejétől töltötte be, amelyet most újabb négy évre meghosszabbítottak. Családja mindig támogatta munkásságát, fia és férje a Parlamentben tartott ünnepségre is elkísérte őt.

Dr Sifter Rózsa

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.