2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Zalaegerszeg

Dr. Sifter Rózsa újabb négy évre Zala megye kormánymegbízottja

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízotti kinevezését június 26-án a Parlament vadásztermében Orbán Viktor miniszterelnöktől vehette át. A következő ciklusban 19 megyéből 18-ban ugyanazok a szakemberek végzik majd a munkájukat. Dr. Sifter Rózsa 2010-től a Közigazgatási Hivatal szakmai irányítója volt, 2011 januárjától a Zala Megyei Kormányhivatal főigazgatójaként dolgozott, a kormánymegbízotti pozíciót pedig 2016. január elsejétől töltötte be, amelyet most újabb négy évre meghosszabbítottak. Családja mindig támogatta munkásságát, fia és férje a Parlamentben tartott ünnepségre is elkísérte őt.

Dr Sifter Rózsa

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.