2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Hódmezővásárhely

Dr. Szabó J. Attila a Hód Úszó SE új elnöke

A Hód Úszó SE rendkívüli tisztújító közgyűlésén új elnökségi tagokat választottak. Ők maguk választották ki az elnököt, dr. Szabó J. Attilát.

A közgyűlésen ellenszavazat nélkül került be az elnökségbe, a tagok pedig később egyöntetűen őt javasolták elnöknek a Hód Úszó SE élére. Dr. Szabó J. Attilának két gyermeke úszik az egyesületben, a nyolcéves fia és a tizenkét éves lánya. A 46 éves orvos Algyőn él, de Tótkomlóson dolgozik, így mindennap átvezet az útja Hódmezővásárhelyen.


Dr. Szabó J. Attila, a Hód Úszó SE új elnöke

Az egyesület jövőjével kapcsolatban elmondta, hogy rengeteg dolguk van. Az új elnök első feladata lesz, hogy egyeztet az edzőkkel, illetve átnézi az egyesület belső ügyeit. Jelenleg nincs vezetőedzőjük a Hódoknak, így ez is egy sarkalatos pontja lesz a tárgyalásoknak. A gyerekek új ruházatot is kapnak. Belső ellenőrzések lesznek, illetve a HSÚVC-vel való fúziós egyeztetések sem maradnak el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.